Estrenem Nova Web!


Finalment, la nova web de Sargon està operativa. Mica en mica, anirem pujant tots els continguts, fent d’aquesta web una web dinàmica totalment 2.0. Ara ja teniu RSS, un calendari ben bonic dels nostres propers concerts, música, videos i tota la informació de Sargon que volgueu.
Endevant i a gaudir titans!

2 Respostes to “Estrenem Nova Web!”

  1. Iep says:

    Està xula, però on està tot el material que hi havia a la altra web? fòrum? llibre de visites?

  2. uri says:

    Ei, doncs el tema del llibre de visites ja no té gaire sentit ara que es pot comentar cada notícia/cada concert que fem. Potser el fòrum el tornem a posar, però de moment ara la gent pot discutir cada tema dincs de les notícies, així fem d’aquesta web un sistem molt més 2.0 que no pas l’anterior. Encara queda penjar tots els continguts de premsa i de fotos, però mica en mica! :)

Deixa una Resposta