New Sargon Website!


Finally, the New Sargon Website is online! We will be uploading a bunch of new info in the following days. Right now, you can subscribe to our new RSS , see our concert calendar, download music, watch some Videos and read all the Sargon information you want.
Enjoy titans!

2 Responses to “New Sargon Website!”

  1. Iep says:

    Està xula, però on està tot el material que hi havia a la altra web? fòrum? llibre de visites?

  2. uri says:

    Ei, doncs el tema del llibre de visites ja no té gaire sentit ara que es pot comentar cada notícia/cada concert que fem. Potser el fòrum el tornem a posar, però de moment ara la gent pot discutir cada tema dincs de les notícies, així fem d’aquesta web un sistem molt més 2.0 que no pas l’anterior. Encara queda penjar tots els continguts de premsa i de fotos, però mica en mica! :)

Leave a Reply